dijous, 25 de juny del 2015

Dijous 25 de juny

Bon dia Famílies!

Després d'un dia de festa hem vingut tots amb energies renovades, però tanta revetlla i tants petards, han fet que els nens i nenes del Casal, els nostres grumets, estiguessin ben cansats. Per posar-nos les piles, hem començat amb una sèrie de jocs, que ens han ajudat a despertar-nos!
Els grumets més petits han jugat al Capità PocaEsma, una variant de l'aranya peluda...



i també al Tauró, una altra variant del Pica Paret...



Mentrestant, els grumets més grans han estat fent una partida de Pitxi, ja que en tenien moltes ganes i des de dilluns que volien jugar-hi...








Però de cop...ha començat a sonar la cançó del Pirata, i això només volia dir una cosa...Algú ens venia a visitar!!!! Per sorpresa nostra qui ha vingut ha estat un amic del Capità PocaEsma!
Ell ha vingut amb un gran mapa, per no perdre's per l'escola...tot i que l'hem vist una mica despistat... Ell ens ha explicat que li sembla molt bé com estem deixant el camarot del Capità, que si seguim així, d'aquí a poc, podrem salpar amb el vaixell i començar a viure aventures. Molts dels petits grumets han volgut donar-li uns dibuixos que havien preparat per a ell...





També ens ha preguntat com anàvem d'exercici físic, que en un vaixell pirata s'han de fer molts esforços, per això ens ha posat a prova i ens ha fet donar una volta corrent pel pati, per saber si podríem escapar d'alguna tribu salvatge d'alguna illa...


I El què ens ha comentat és que ha vist que els Grumets grans anaven molt bé, eren molt ràpids i àgils, però que els més petits havien de practicar una mica més... Per tant ens ha donat dues missions per fer:

Els petits grumets s'havien de posar en forma i els més grans havien d'acabar el taller que van començar dimarts passat. Per aquest motiu, després d'esmorzar, els Grumets petits han anat al gimnàs, on han fet diferents jocs i fins i tot un gran circuit d'aventures!









Els Grans grumets han anat a la sala de tallers i han acabat de fer les seves obres d'art (que ja podeu veure exposades en el camarot del Capità PocaEsma)







Per la tarda, tots els grumets del Casal han estat preparant una dansa per fer demà a la festa final...





Fins demà!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada