dimarts, 30 de juny del 2015

Dilluns 29 de juny

Bon dia Famílies!

Abans de res demanar-vos disculpes ja que ahir, per motius logístics, no vam podem penjar el blog del dia. Per aquest motiu avui penjarem el d'ahir i el d'avui.

El Dia ha començat amb molta energia, el cap de Setmana ens ha servit per recuperar-la tota! Només arribar al Casal, els petits grumets han fet una sèrie de jocs, com la bomba




i també han jugat a "Què mengen les vaques?"








Els grumots del Casal, que són els més grans, han jugat a les àmfores.






Quan estàvem tots al mig de la partida, ha començat a sonar la cançó del capità...i això només podia dir una cosa...Teníem visita!!!!! Per sorpresa nostra ens hem trobat que apareixia el mateix Capità PocaEsma al mig del pati. El pobre es veu que havia aprofitat el cap de setmana per navegar fins a Grècia, però en arribar a allà, s'ha trobat que li han robat la bola del món...


Quan ens ho estava explicant ha aparegut un segon personatge al pati, era Heracles!!!! Es veu que a ell també li havia desparegut una bota, però sabia qui era el culpable...ni més ni menys que Posidó.

Heràcles, amb l'ajuda d'algun Grumot, ens ha explicat que Posidó era el déu dels mars, també ens ha dit que ell va fer, fa molt de temps, les 12 Proves d'Heràcles. Amb ells hem acordat que els Grumets del Casal, per intentar conèixer el món de Posidó, dedicarien el matí a fer una sèrie de jocs d'aigua, així es podrien acostar on s'amaga Posidó i trobar la bota d'Heracles i la bola del Món del nostre estimat Capità.


Per aquest motiu han estat jugant a la bomba amb un got d'aigua...












...i fins i tot han tingut temps de fer un pica-paret amb estàtues







Els Grumots, per la seva banda, han volgut emular les 12 proves d'Heracles, però amb una petita variant...
Han hagut de fer un anunci...







...un joc de recerca...





...un torneig de mataconills...






...unes dures proves de punteria...





Per la tarda els torns s'han invertit i els Grumets són els que han començat a fer les proves d'Heracles...








I els Grumots han estat fent jocs d'aigua.

Ens veiem demà amb més aventures!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada