divendres, 26 de juny del 2015

Divendres 26 de juny

Bon dia Famílies!

Finalment ha arribat el divendres, i avui és un dia molt important per tots els nens i nenes del Casal, i no només perquè s'acosta el cap de setmana. Durant tota la setmana hem estat treballant per preparar el camarot del Capità Pocaesma, i la veritat és que no ens podem pas queixar del resultat que hem tingut (tot i que encara hi anirem treballant...)
Per preparar-nos per la possible arribada del Capità, hem començat fent una sèrie de jocs. Els grumets més petits han fet una cursa de relleus, ja que volen estar ben preparats per totes les missions que el Capità els hi vulgui donar...









Els Grumets més grans, és a dir, els Grumots, han fet una partida de Pi, sobretot per treballar les seves habilitats per amagar-se,



 i després, per practicar una mica les batalles navals, han fet una partideta de Mata Conills


Quan estàvem a punt d'anar a buscar l'esmorzar, ha sonat la cançó del pirata, per aquest motiu hem anat a fer una rotllana i....Ha Vingut el Capità PocaEsma!!!!!!
El Capità ens ha felicitat per tota la feinada que hem fet aquesta setmana! li ha agradat moltíssim el camarot que li hem preparat per quan ens vingui a visitar a l'escola. També ens ha dit que estava molt content, ja que ha vist com ens preparàvem per poder fer viatges amb ell, ha dit que tenim molta resistència, som molt ràpids, sabem com amagar-nos i som molt i molt treballadors!!!!

També ens ha explicat que ja té el vaixell arreglat i gràcies als tresors que han trobat els Grumets, la setmana vinent ja podrem anar cap a Grècia!!!!
Com estava tant i tant content, hem decidit preparar una festa en el seu honor i perquè tots els viatges vagin el millor possible (tot i que sempre volem viure alguna aventureta...)



Així que hem quedat amb ell que els Grumots s'encarregarien del catering de la festa, és per això que hem dedicat el matí a emular als cuiners de MasterChef i hem fet un taller de cuina, utilitzant una recepta milenària amb uns ingredients ben especials...
Amb les mans ben netes i tota la paciència han treballat per aconseguir uns dolços molt especials...

 Tot i que de tant en tant, alguna llepadeta als dits se'ns escapava...oi Teo?

I el resultat ha estat molt i molt bo!


Els Grumets del Casal han dedicat tot el matí per preparar-se per la Festa d'aquesta tarda, és per això que han estat a la sala Tallers acabant la disfressa de pirata, i com tenien tantes ganes de treballar, han fet uns petits vaixells amb suro!!!







Per la tarda hem fet un petit assaig i hem acabat tots els preparatius per la festa de la tarda!

Bon cap de Setmana!!!!

Ens veiem la Setmana vinent a...Grècia!!!!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada