dijous, 2 de juliol del 2015

Dijous 2 de juliol

Bon dia Famílies!

Avui ha estat un dia ben estrany. Encara amb el record de les aventures d'ahir a les Mines de Sal de Cardona, hem començat el dia amb una sèrie de jocs. Els Grumets del Casal, després d'una intensa meditació, han volgut jugar a l'aranya peluda:



 i realment ho han posat molt difícil per poder-se salvar!!!!


Els més grans, i per canviar una mica, han decidit dedicar la primera estona del matí a fer una mica d'esport, que ja feia dies que no el feien, i l'esport escollit ha estat el bàsquet!!!







Abans d'anar a esmorzar, i tot i no tenir constància gràfica, ens ha vingut a visitar la dona del Mag que es van trobar els Grumets del Casal a les Mines de Sal. Ella ens ha recordat que ve de l'antiga Grècia, i amb el seu marit, el Mag de la Sal, han viatjat per tot el món, i no és la primera vegada que es troben que Posidó ha fet alguna trapelleria i s'ha emportat alguna cosa. El Mag, ahir, ens va regalar una espalmatòria per al camarot del Capità. Aquesta espalmatòria ens pot ajudar a aconseguir la bola del món que Posidó li va robar al nostre estimat Capità PocaEsma. Com hem vist que tenim la solució tant a prop, els Grumets del Casal han dedicat el matí a refrescar-se amb una sèrie de jocs d'aigua:








Els més grans han volgut aprofitar el matí per realitzar un taller per decorar el camarot del Capità..li han volgut fer unes vidreres...






 Ells sols han fet els seus dissenys, això si, amb molta imaginació!



Per la tarda, els Grumots del Casal han començat a preparar una sorpresa per a les Mares i Pares que vinguin demà a la festa...Una obra de Teatre! Només us podem dir que és sobre uns pirates...


Els més petits, han dedicat la tarda a fer unes danses...també per la festa de demà a les 16'30...



Fins demà!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada