dilluns, 27 de juliol del 2015

Dilluns 27 de Juliol

 Bon dia Famílies!!!

Avui hem començat la darrera setmana del Casal d'Estiu amb més energia de l'habitual. De bon matí hem començat fent una sèrie de jocs per entrar en moviment, jocs com: El Lloro del pirata






El mosquit



i el Tron d'Alí Babà


Quan anàvem a agafar l'esmorzar, ens hem trobat que algú havia remenat el camarot del capità PocaEsma, ens hem assegut a veure què passava i ens hem trobat una carta dins del cofre del seu tresor! En aquesta carta ens explicava que ahir va arribar al Mar Negre, però que uns lladres li havien robat el vaixell... Es veu que en aquella regió hi ha molts lladres, uns 40 en total! i tenen per costum amagar els seus tresors en una misteriosa cova. El Capità també ens ha explicat que ha investigat pel port si algú el podia ajudar, i es veu que hi ha una sèrie d'amulets màgics que el poden ajudar a aconseguir un mapa que ens condueixi fins a la cova d'aquests 40 lladres... Un cop explicat això, ens hem adonat que en el llargavista del seu camarot hi havia alguna cosa estranya...Era el primer amulet!

Un cop hem esmorzat, hem anat al gimnàs a fer una sèrie de jocs, per sort, cada cop que aconseguíem fer bé un dels jocs, ens apareixia un amulet en el camarot del capità! Entre els jocs que hem fet estan:
El cocodril...




 El Cranc i els pingüins...


 Una cursa de cucs...




 Uns relleus saltant...



 Una cursa en ziga-zaga


 una cursa de motos...


 i fins i tot hem tingut temps de jugar al Tron de l'Emir..

gràcies a tots aquests jocs hem aconseguit molts i molts amulets, que de ben segur ajudaran al capità a poder comprar el mapa per arribar a la cova dels 40 lladres!

Per la tarda hem començat a preparar la festa final d'aquest divendres, ja que volem donar-vos una gran sorpresa molt "Bollywoodiana"...esperem que surti bé, ja que ens toca practicar molt!!!





Ens veiem demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada