dilluns, 6 de juliol del 2015

Dilluns 6 de juliol

Bon dia Famílies!!!

Ja estem a dilluns, i després de descansar tot el cap de setmana, hem vist que tots els Grumets i els Grumots del Casal han vingut amb moltes ganes de treballar i passar-s'ho d'allò més bé!

Pel matí, un cop hem arribat tots, hem fet uns quants jocs. Els Grumets del Casal, com que aquesta setmana en són molts, han volgut fer una sèrie de jocs de coneixença. Han fet una roda de noms i després, cadascú, quan tenia la pilota a les seves mans, havien de dir el què més els hi agradava fer...




Els més grans del Casal, els nostres Grumots, han aprofitat aquesta primera hora del dia per fer una partida de Pitxi


Quan estaven a punt de fer la jugada més important, ha començat a sonar la cançó del Capità PocaEsma, i això només podia dir una cosa...Teníem visita!!!!!
En acabar-se la canço ha aparegut al mig del pati el nostre estimat Capità PocaEsma.
Ens ha explicat que ha estat navegant tot el cap de setmana i ha arribat fins a la Xina!!!! Ens ha dit que ha tingut molts problemes per fer-se entendre, i és que es veu que són molt diferents a tots nosaltres, parlen un idioma diferent, escriuen diferent i fins i tot tenen un Emperador!!!
Per això va decidir comprar-se un llibre per saber més d'aquesta cultura tant llunyana. I el llibre deu ser bastant bo, ja que l'ha canviat per un Canó del seu vaixell! Ens ha volgut deixar el llibre al Camarot que té a l'escola, així tant ell com nosaltres, el podem consultar en qualsevol moment.
També ens ha explicat que hem d'estar molt preparats per viure una aventura a la Xina, és per això que ens ha donat dues missions, una pels Grumets i l'altra pels Grumots. Els petits del Casal s'han de preparar de valent, ja que necessitarem molts subministraments pel viatge que ens espera, és per això que els ha animat a fer una sèrie de jocs, a través dels quals els podran aconseguir. Els Grumots del Casal han d'aconseguir trobar el Tresor del Drac.
Com hem vist que se'ns presentava un dia molt intens, hem decidit anar a agafar forces fent un bon esmorzar. Un cop ens l'hem acabat, els Grumets han començat a intentar aconseguir els primers suministraments...sabíeu que és molt important portar molta aigua al vaixell? Doncs ja us podeu imaginar sobre què giraven les proves que han hagut de superar aquest matí!





Els Grumots del Casal s'han dividit en 4 clans familiars xinesos, 4 grans famílies a qui hauran d'ajudar a recuperar el Tresor del Drac. Per fer-ho han hagut de fer moltes proves...

com el futbol xinès, l'esport nacional d'aquell país, que poc s'assembla al nostre futbol...



També han fet una partida al mocador, però no era el mocador de sempre... Cada família havia d'aconseguir un mocador i lligar-lo al peu de la família rival, per després tornar ben ràpid a deslligar el mocador que tenien els seus membres lligats..





com han vist que anar cada vegada cada família per la seva banda, han decidit agrupar-se dues famílies, per poder fer una partida a Matar...


Per la tarda, els més Grumets han aprofitat per fer jocs al Gimnàs...







I els Grumots del Casal han decidit refrescar-se una mica després del matí tant intens que han passat i fer uns quants jocs d'aigua!











Ens veiem demà!




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada