divendres, 31 de juliol del 2015

Divendres 31 de Juliol

Bon dia Famílies!

Avui ha estat el darrer dia de Casal d'Estiu! Per començar hem fet una sèrie de jocs per entrar en la dinàmica del Casal. Com era l'últim dia, hem deixat que els nens escollissin els "Greatest Hits" dels jocs que hem fet al llarg de totes les setmanes, i ells han decidit tornar a fer les darreres partides de la Bomba, el Pica Paret i el Salva't Saltant, que s'ha convertit en el joc de la setmana!








Tot seguit hem anat a esmorzar i hem tingut una mica d'estona lliure, agafant forces per començar el taller de cuina...Avui tocava un clàssic dels clàssics: Els sandvitxos de xocolata. Per això ens hem preparat bé: ens hem rentat bé les mans i hem començat a untar i untar...
 




I com no, a més d'un l'hi ha anat a parar misteriosament el dit a la boca...




En acabar els hem posat a la nevera perquè estiguessin ben fresquets per la tarda!!!
Com aquest darrer taller era ràpid i senzill, hem aprofitat l'estona d'abans de dinar per jugar al Pitxi, ja que els nens en tenien molta il·lusió i feia dies que ens ho demanaven...






Després de dinar hem aprofitat per fer un assaig de la dansa, ens hem arreglat bé i hem fet la darrera Festa Final del Casal!

Per últim només agrair-vos un any més la confiança que heu tingut tots els pares amb nosaltres i participar de totes les activitats del Casal d'Estiu 2015, esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres!!!

Bones Vacances a tots i ens veiem el dia 1 de Setembre, que tornarem amb energies renovades pel Casal de Setembre!!!!

P.S. Esperem que al Capità PocaEsma li vagi bé el mes d'Agost sense nosaltres! Durant un mes hem viscut amb ell moltes aventures i desventures, ara si que ens toca descansar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada